Memories Are Made Of This...
Image Hosted by FileHive.com
By: Azzua Othman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 11-Sep-2010 14:24 Email | Share | | Bookmark
Minnal Aidil Walfaizin 1 Syawal 1431H



Salam Lebaran Buat Famili & Rakan-rakan sekalian.
Semoga Aidilfitri ini diraikan dengan penuh kesyukuran dan keserdahanaan.

Love,

Azzua Othman


Sunday, 24-Jan-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Santai@Benteng





Seronok jugak lepak2 kat Benteng ni...@ Kg. sebelah hubby...saja-saja cari ketenangan untuk hilangkan rasa gementar & cuak maklum la 1st time nak masuk OT. Bab2 belah-belah ni sape-sape pun mesti sikit sebanyak takut + risau. Walau apa pun berdoa dan solat hajat agar segalanya dipermudahkan dan berjalan lancar.Ameeeenn..........

So apa kata petang ni shoot photo ada aktiviti yang dapat dipenuhi so tak de la nak pikir sangat tentang operation tu nanti. Try snap effect B&W dan Sephia. Sharing Pics dengan korang semua.Amacam Okay tak?

Happy Viewing!

Azzua Othman


Saturday, 23-Jan-2010 09:28 Email | Share | | Bookmark
Menu Apa Hari Ini?





Salam,

Apa lah nak masak untuk menu hari ni? Emmmm....any idea?

Lama dah tak update FP...kan. Hari nie nak share menu makan tengahari tadi. Hubby makan berselera betul siap tambah Alhamdulillah...rezeki hari ini. Kekadang tu kalau kita masak simple2 tapi kena guu...nya mesti berselera je...

Sign off,

Azzua Othman



Sunday, 20-Sep-2009 02:26 Email | Share | | Bookmark
Minnal Aidil Walfaizin 1430H

 
 
 
View all 6 photos...

Syawal Datang Lagi...

Selamat Hari Lebaran Minnal Aidil Walfaizin...Mari Bersalam-salaman sambil bermaaf-maafan.
1st Raya - Umbai, Melaka
2nd Raya - Seksyen 30, Shah Alam

Seperti tahun-tahun sudah, tahun 1430H/2009 nie giliran sebelah Khairil Ain dulu kemudian baru balik sebelah Azzua. Tahun ni family ramai yang tak berapa sihat so sambutan simple dan serdahana je...
Kunjungan beraya ke rumah sanak saudara seperti biasa jua yang menjadi rutin tahunan setiap kali Aidilfitri.

Yang special tahun ni dan Azzua suka sangat ialah banyak photo shoot session for family portraite kenangan untuk diabadikan dan tatapan akan datang...


Azzua Othman


Sunday, 30-Aug-2009 07:15 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Abah...

 
 
 


Selamat Hari Lahir Abah...

Many happieee returns of the day 30th August 2009


From your daughter,

Azzua


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net